Pano KılavuzuPano Kılavuzu   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   GruplarGruplar   Hesap AçHesap Aç   HesabınızHesabınız   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Yeni Bestem.

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    Mesaj Panosu :: Video ve Ses Kayıtları
« Önceki konu :: Sonraki konu »  
Yazar    Mesaj
ugur1280

İletiler: 5

İletiTarih: Sal Oca 27, 2009 1:30 pm    İleti konusu: Yeni Bestem. Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar yeni bir beste yapıyorum. Fikirlerinizi bekliyorum ( ud emir abinin yapımıdır. )

uur uur.mp3
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  uur uur.mp3
 Dosya Boyutu:  989 KB
 İndirilme:  361 Kere

Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder
emredolap

İletiler: 2

İletiTarih: Pts Eyl 21, 2009 11:07 am    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

slm arkadaşlar ben balıkesirden emre ud öğrencisiyim 4.5 seneden beri ud çalıyorum sizlerle tanışmak ve paylaşımda bulunmak güzel inşallah güzel paylaşımlara ve gelişmelere imza atacağız saygılar
Başa dön
emredolap

İletiler: 2

İletiTarih: Pts Eyl 21, 2009 11:07 am    İleti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

slm arkadaşım besteni indirdim ve dinledim besten güzel fakat bir takım eksiklerin var onları tamamlamalısın bunları üzerinde çalışarak geliştirebilirsin
nağmelerarasında azda olsa kaydırmalar olmalı ve bu yapıda giderken makamda geçiş uygulamalısın benden sana arkadaş tavsiyesi bunların üstünde çalış daha sonra tekrar dinliyelim ok
Başa dön
ugur1280

İletiler: 5

İletiTarih: Sal Ekm 06, 2009 10:44 pm    İleti konusu: tesekkur Alıntıyla Cevap Gönder

tesekkur ederım yorumlarınız ıcın eksıklerımın farkındayım hep calısıyorum onercegınız bısey yontem egzersız warsa tawsıye edersenız sewınırım tamamını kaydedıp tekrardan koyacagım tesekkur ederım
Başa dön
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    Mesaj Panosu :: Video ve Ses Kayıtları Saatler GMT zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz